ŞIRNAK İDİL İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM 1.DÖNEM TEOG DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Şirin ARSLAN ile Şube Müdürümüz Sayın Zeydan KURT 2014-2015 eğitim-öğretim yılı 1.Dönem TEOG Değerlendirme Toplantısını ortaokul müdürleri, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İngilizce, Matematik ve Türkçe öğretmenleri ile yaptı.
2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM 1.DÖNEM TEOG DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

          İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Şirin ARSLAN ile Şube Müdürümüz Sayın Zeydan KURT 2014-2015 eğitim-öğretim yılı 1.Dönem TEOG Değerlendirme Toplantısını ortaokul müdürleri, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İngilizce, Matematik ve Türkçe öğretmenleri ile yaptı. Sözlerine başlarken başarının tesadüf olmadığını ve ilçede dereceye giren okullarımızın idareci ve öğretmenlerini tebrik etti.İlçenin Eğitimdeki başarısının arttırılması için öğretmenlerle görüş alışverinde bulundu. Toplantıda okulların genel durumu ele alındı. Ayrıca okullar ders bazında da değerlendirilerek başarının arttırılması gerektiği vurgulandı. Her gün iki branşta öğretmenler  ile toplantı yapan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Şirin ARSLAN TEOG Sınavına çok önem verdiklerini ve öğretmenlere ellerinden gelen her türlü fedakarlığı hep beraber yapmaları gerektiğini belirtti. Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının önemine de değinen Mehmet Şirin ARSLAN kursların amacına ulaşmasının çok önem arz ettiğini söyledi.Ayrıca İkinci dönem yapılacak olan TEOG sınavında tüm okullarımızın başarılarını arrtırması gerektiğini de sözlerine ekledi. Toplantıya son verirken tüm idareci ve öğretmenlere toplantıya katıldıkları için teşekkürlerini iletti.

teog topteog topteog topteog topteog topteog topmüdür bey

İdil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü - 0 486 551 20 17

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.