ŞIRNAK İDİL İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 YGS/LYS TEOG DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet ALAGÖZ ve beraberindeki heyetle 2014-2015 1.Dönem TEOG Değerlendirme Toplantısı yaptı.
2014-2015 YGS/LYS TEOG DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

 İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet ALAGÖZ Başkanlığında İdil  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Başarının Artırılması ve Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınav sonuçlarını değerlendirme toplantısı yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet ALAGÖZ Şubat 2015 atamasında ilimize 1328 öğretmen atanması, TEOG sınavı ve eğitimde başarının artırılmasına yönelik İdildeki okul müdürleri ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

ALAGÖZ:" Amacımız Şırnak ilimizin eğitim-öğretim kalitesini yükseltmek ve bunun gerçekleşmesi için yapabileceklerimizi konuşmaktır. Bu amaçla ilçelerimizdeki çalışma arkadaşlarımızla bir araya geldik. İlimize atanan 1328 öğretmen Bakanlığımızın Şırnak´ımıza verdiği önemi göstermektedir. Bunun için Milli Eğitim Bakanımız Sayın Nabi AVCI´ ya, Şırnak Valimiz Sayın Hasan İPEK´ e teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

2. Dönem içerisinde yapılacak olan TEOG, YGS ve LYS sınavları öncesi İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve okul Müdürleri ile bir araya gelen Ahmet ALAGÖZ "Hiç bir mazeret başarının yerini tutamaz. İstikrarlı bir başarı için hep birlikte özverili çalışmamız gerektiğini ancak bu şekilde Şırnak´ın eğitim kalitesini arttırabileceğimizi dile getirdi."

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Ahmet BİLEN, Nurettin YILMAZ ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mirza TETİK ile İdil  ilçesinde toplantı yapan ALAGÖZ ilçelerin TEOG, YGS ve LYS sonuçlarını tek tek değerlendirerek, ilçemizdeki yönetici arkadaşlarla bilgi paylaşımlarında bulundu.

teogteog toplantıteog toplantıteog toplantıteog toplantıteog toplantıteog toplantıteog toplantı

İdil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü - 0 486 551 20 17

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.