ŞIRNAK İDİL İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Ücretli Öğretmen 2. Ek Görevlendirme Sonuçları

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı için Ders Ücreti Karşılığı Görevlendirme talepleri müdürlüğümüzce ilgili mevzuat hükümlerince değerlendirilmiştir. Bu değerlendirme neticesinde ekli listede isimleri olan öğretmenler 2. (ikinci) ek yerleştirme ile görevlendirilmiştir. Görevlendirmeleri yapılan öğretmenlerin en geç 26.09.2017 Salı günü mesai bitimine kadar görevlendirildikleri okul müdürlüğüne başvurarak göreve başlamaları gerekmektedir.
2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Ücretli Öğretmen 2. Ek Görevlendirme Sonuçları

 

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı için Ders Ücreti Karşılığı Görevlendirme talepleri müdürlüğümüzce ilgili mevzuat hükümlerince değerlendirilmiştir.

 

İlgili Mevzuat:

A.   Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine ilişkin Karar.

B.   Talim ve Terbiye Kurulu Kararı

C.   Milli Eğitim Bakanlığı Norm Kadro Yönetmeliği.

D.  657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu.

E.  Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürlüğü’nün 2011/43 sayılı genelgesi

 

Bu değerlendirme neticesinde yapılan başvurular içerisinde eğitim fakültesi veya öğretmenliğe esas teşkil edecek fakültelerden mezun olanlar öncelikli olmak üzere 2. (ikinci) ek görevlendirmeler yapılmıştır.

Boş kalan ve yeniden oluşacak ihtiyaçlar için başvuruları müdürlüğümüzde bulunan başvuru taleplerinden yine ilgili mevzuat hükümleri gereği öncelik sırasına göre görevlendirilme yapılacaktır.


NOT1: Görevlendirmeleri yapılan öğretmenlerin en geç 26.09.2017 Salı günü mesai bitimine kadar görevlendirildikleri okul müdürlüğüne başvurarak göreve başlamaları gerekmektedir, aksi takdirde görevlendirmeleri iptal edilerek yerlerine yenileri görevlendirilecektir.


NOT2: Görevine başlamayanlar ile yıl içinde görevini bırakanlara tekrardan görev verilmeyecektir.


Görevlendirme Listesi İçin Tıklayınız.

İdil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü - 0 486 551 20 17

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.